De afgelopen tijd heeft onze stagiaire Skylar uitzoekwerk gedaan om lokale goede doelen te vinden die bij het Inspiratie Pakhuis passen. Het idee is dat 10% van de verhuur van het Inspiratie Pakhuis naar een lokaal goed doel gaat. Op die manier willen we het concept van het Inspiratie Pakhuis bredere impact laten hebben dan… Lees meer

Mijlpalen van je bedrijf komen en gaan, maar dit is er eentje om met iedereen te delen. Sinds deze week hebben wij onze eerste stagiair, Skylar Strange, bij Taylor Trainingen. Wil je weten wie Skylar is… Lees dan verder 😊. 1. Hi Skylar, please can you describe ‘who’ Skylar is? Well, to start with the… Lees meer

Toen ik over de introductie van deze blog aan het nadenken was… dwaalden mijn gedachten af naar de middelbare school. Het was dinsdagmiddag en ik zou nu een blokuur (2 uur achter elkaar) Frans hebben. Dit werd gegeven door Meneer Van Bommel, een typische docent Frans… Eén van de eerste Franse zinnen die ik op… Lees meer

De zomer… dat betekent rust in trainersland. Althans, dat is mijn ervaring met presentatietrainingen. De meeste presentatietrainingen geef ik van februari t/m juni, en van september t/m december. De zomer is dus een perfect moment voor nieuwe dingen! Voor ons gezin wordt het een zomer vol nieuwe dingen. Niet vanwege de vele vakanties die wij… Lees meer

Op borrels, feesten en partijen krijg ik regelmatig de opmerking “ik zou nooit voor een publiek durven spreken“. Ook de vraag: “Andrew, is het niet gewoon een kwestie van talent hebben?” komt regelmatig voorbij als ik aangeef dat ik presentatie trainingen geef. Beide opmerkingen zijn volkomen begrijpelijk. Maar zoals alles in het leven, kan je… Lees meer

2015 heeft verder geborduurd op 2014; zeker in speechland! Taylor Trainingen licht voor jou de beste speeches van 2015 uit! Ken jij ze al? En wat kun je zelf van deze speeches leren? Leer van nieuwe technologieën, scriptschrijvers en de president der speeches! Wij vonden deze speeches absoluut de moeite waard om te delen met… Lees meer

“Nieuw is altijd leuk… is de titel die ik heb gekozen voor dit stukje van onze nieuwsbrief. Voor mij is 2015 sowieso een ‘nieuw jaar’. Ik ben in april voor het eerst vader geworden. Wat een ervaring! Een nieuwe rol, nieuwe verantwoordelijkheden, nieuwe uitdagingen (en een nieuw fenomeen: slapeloze nachten). En voor onze kleine is… Lees meer

Eén van de meest geboekte diensten van Taylor Trainingen is de workshop “Inspirerend pitchen”. Pitchen doen we eigenlijk allemaal, of je nu op een netwerkborrel staat, in een vergadering zit, of een gesprek voert met iemand. Ook al lijkt het soms lastig, iedereen is in staat om op een korte en overtuigende manier te pitchen.… Lees meer

Een terugblik naar 2014 Andrew Taylor, eigenaar Taylor Trainingen “Als ik terugkijk naar 2014 doe ik dat met veel trots. Voor mij was het zowel privé als zakelijk een fantastisch jaar. 2014 begon met het mooiste woord wat ik tot nu toe heb gehoord in mijn leven: JA! 9,5 Maand later stapte ik in het huwelijksbootje. Zakelijk gezien… Lees meer

2014 was een veelbewogen jaar, ook op het gebied van speeches en presentaties. Taylor Trainingen licht voor jou de beste speeches of presentaties van 2014 uit! Ken jij ze allemaal al? En wat kun je zelf van deze speeches leren?   Prince Harry’s speech die wegwaait Zelfs bij British Royalty gaat het soms fout. Het… Lees meer


Copyright 2018 @ Taylor Trainingen