Andrew verzorgt lezingen op het gebied van inspirerend presenteren. De lezingen zijn een leuke, leerzame en laagdrempelige manier om kennis te maken met inspirerend spreken in het openbaar!

Laat je inspireren door Andrew Taylor!

De lezingen die wij verzorgen zijn uitermate geschikt om een grote groep mensen op een leuke, leerzame en laagdrempelige manier kennis te laten maken met inspirerend spreken in het openbaar. De lezingen zijn ongeveer 90 minuten, maar kunnen ingekort worden indien nodig.

De lezingen zijn zowel educatief als entertaining. Tijdens de lezingen leert het publiek wat nodig is om op een inspirerende manier te presenteren, en wordt men geprikkeld om op een nieuwe manier tegen presenteren aan te kijken. Daarnaast is het mogelijk om de lezing te koppelen aan een bepaald doel of thema, passend bij het bedrijf of de dag!

Lezingen

“Oops… I didn’t mean that…”

Tijdens deze lezing leer je hoe je bewust jouw onbewuste, non-verbale communicatie kan inzetten om jouw boodschap te versterken!

Tijd: 90 minuten

Prijs: 750€

Taal: Nederlands of Engels

“Inspireer met jouw pitch”

Tijdens deze lezing leer hoe je een inspirerende pitch maakt, én hoe je een publiek op een korte en krachtige manier overtuigt!

Tijd: 90 minuten

Prijs: 750€

Taal: Nederlands of Engels

Jouw inspirerende presentatie

3 redenen om een lezing door ons te laten verzorgen!

Deze lezingen zijn…

  1. Ideaal om de hoofdlijnen van inspirerend spreken te laten ervaren
  2. EDUTAINING (combinatie educatief en entertaining);
  3. Inspirerend!

 

LET OP: beslis nog niet! Laten we eerst een keer vrijblijvend bellen om te kijken hoe wij jou precies kunnen helpen. Alleen als je dan een goed gevoel hebt… ga je het maximale uit deze werksessie halen.

Het is Andrew gelukt om een zaal van 60 jongeren waar de energie laag was na alle voorgaande activiteiten, weer rechtop te zetten in hun stoel. Hun aan het lachen te krijgen, ze te activeren om spontaan te reageren en ze stonden in de rij om voor de groep een oefening te doen. Ze gingen allemaal met een lach de zaal uit, waarbij ze tegen elkaar zeiden: ‘wauw dit was echt gaaf!’ En het mooie is: dat ze ook nog terug gaven dat ze de theorie die ze in één uur hadden gehad, toe hebben kunnen passen in hun peervoorlichting over techniek!

Imke van de Graaf, Projectleider voortgezet onderwijs TechniekTalent.nu