De focus van deze cursus inspirerend presenteren in het openbaar ligt op jou. Jij leert in een 1 op 1 sessie, wat nodig is om iedere keer een inspirerend verhaal te creëren én te geven aan jouw publiek. Succes gegarandeerd!

Individuele cursus spreken in het openbaar

Voor sommigen is spreken in het openbaar de gewoonste zaak van de wereld, voor anderen is dit iets om enorm zenuwachtig van te worden. Hoe comfortabel je ook bent met het presenteren voor een groep, soms merk je dat het resultaat van de presentatie nog niet is wat je verwacht had.

Hoeveel presentaties kan je je nog herinneren die echt indruk op je hebben gemaakt? Die je echt bijbleven? Waarschijnlijk zijn dit er niet veel. Maar, het is mogelijk! Het is mogelijk om beter in het openbaar te spreken, je zenuwen de baas te worden, én je publiek iedere keer te inspireren. Je bent geboren met alle gereedschappen om het te doen…. Namelijk jouw stem! Meer heb je niet nodig. Nou ja, dat is niet helemaal waar, er komt nog wel iets bij kijken… maar dat gaan we je leren tijdens deze cursus spreken in het openbaar. Onze visie is: Iedereen die heeft leren spreken is in staat om inspirerend te spreken!

De cursus spreken in het openbaar is geschikt voor iedereen die de technieken van presenteren en inspirerend spreken onder de knie wil krijgen. Deze technieken zijn het fundament van iedere presentatie. Zodra je deze onder de knie hebt zal je minder zenuwachtig zijn, minder angst hebben, en meer ontspannen voor een groep staan.

Het gaat hier niet om wat je met je handen doet, de ‘uuuhs of de ‘aaahs’, maar om je boodschap! Dit is de reden dat je presenteert. Je leert contact maken met het hart en het hoofd van jouw publiek, hen te enthousiasmeren en te inspireren! Deze individuele cursus wordt helemaal afgestemd op jouw behoefte en wensen.

7 redenen om deze cursus spreken in het openbaar te volgen!

Na deze cursus ben je in staat om…

  • Op een inspirerende manier te spreken in het openbaar;
  • Jouw doelen van jouw presentatie te realiseren;
  • De aandacht van jouw publiek te krijgen én te houden ;
  • Ontspannen voor een groep te staan;
  • Jouw communicatiestromen op elkaar af te stemmen;
  • Echt contact te maken met jouw publiek;
  • … te inspireren!

Informatie

Kosten: € 1477,-
Tijdsduur: 1,5 dagen
Locatie: Het Inspiratie Pakhuis
Alle prijzen zijn ex BTW, incl.  locatiekosten, lunch, koffie en thee.

LET OP: beslis nog niet! Laten we eerst een keer vrijblijvend bellen om te kijken hoe wij jou precies kunnen helpen. Alleen als je dan een goed gevoel hebt… ga je het maximale uit een training halen.

Taylor Trainingen heeft me geleerd om een verhaal te vertellen in plaats van een presentatie af te draaien. De presentatie waar we samen aan gewerkt hebben werd een groot succes en had het gewenste effect. En nog belangrijker; ik heb er vertrouwen in dat ik dit nu ook zelf kan. Als je echt een keer intensief wil gaan werken aan je presentatieskills is de 1-op-1 training een echte aanrader!

Astrid, PostDoc Onderzoeker, VU University Medical Center