“Every journey starts with a single step.” – Confucius. Door het lezen van dit e-book én het toepassen van deze presentatie tips, zet jij de eerste stap om een inspirerend spreker te worden.

Download gratis mijn e-book vol presentatie tips

Gratis e-book Inspirerend Spreken en het PIP model – door Andrew Taylor

Inspirerend spreken is een kunst die geleerd kan worden door bevlogenheid, oefening en moed om vanuit je hart te spreken. Zou het niet fantastisch zijn als jouw publiek geïnspireerd wordt en in actie komt? Iedere keer… bij iedere presentatie!

Wij willen jou graag helpen! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nu ons e-book vol presentatie tips “Inspirerend Spreken & Het PIP Model.” Taylor Trainingen heeft een eigen filosofie die jou op weg helpt om een inspirerend spreker te worden.

EXTRA: Leer van de meesters! In deze nieuwe uitgave hebben wij 3 inspirerende sprekers geanalyseerd: JFK, Steve Jobs en Jordan Belfort a.k.a. ‘The Wolf of Wall Street’.

Meld je hier aan!
 

Ik wilde je nog bedanken voor je e-book wat je verstuurd hebt na je lezing bij NetwerkA2 in Zaltbommel in april dit jaar. Ik was onlangs aan het worstelen met mijn voorbereiding van mijn 10 minuten presentatie voor het NetwerkA2. En toen bedacht ik me ineens: ik heb een e-book hierover ontvangen! De tips in je e-book heb ik als uitgangspunt genomen en dat gaf me handvaten om de presentatie vorm te geven… gaaf he? Nou ik vond van wel! En…. de luisteraars ook! Zij vonden het een leuke verrassende presentatie voor een webdesigner :). Bedankt Andrew!

Dianne Vos, Eigenaar WebdesignPro+