Missie Taylor Trainingen

– inspireert… om anderen te inspireren –

Onze filosofie

Onze filosofieWij geloven dat iedereen die heeft leren spreken, een inspirerende spreker kan worden!

Inspirerend spreken is een kunst die geleerd kan worden door bevlogenheid, oefening en moed om vanuit je hart te spreken.

Het is een magisch gevoel als je publiek opgaat in jouw verhaal. Helaas komt het te vaak voor dat mensen iets presenteren en dat je na afloopt denkt… waar ging dat over? Dit is erg jammer, want het is een gemiste kans. Een gemiste kans om anderen enthousiast te maken voor jouw verhaal, hen te inspireren en tot actie te bewegen.

Iedere keer dat je voor een groep staat heb je de kans om de wereld te veranderen, hoe klein deze verandering ook is. Als inspirerende spreker kun je jouw publiek tot verandering bewegen, door hen te enthousiasmeren en te inspireren. En geïnspireerde mensen kunnen de wereld verzetten.

Waarom willen wij inspireren…

We zijn gestart met het geven van trainingen omdat we graag mensen willen helpen om een presentatie te geven die anderen inspireert en beweegt. Wij houden niet van gemiste kansen. Wij willen het beste uit iedereen en uit elk moment halen. Wij krijgen een goed gevoel als we mensen zien opbloeien. En we krijgen een nog beter gevoel als zij dit weer doorgeven aan anderen waarmee zij in contact komen!

Het ‘Pay It Forward’ filosofie is een belangrijk onderdeel van onze visie. Ons doel is niet alleen onze cursisten te helpen, maar ook de mensen met wie zij in aanraking komen. Als je inspirerend spreekt ben je in staat om jouw publiek te raken, en impact te maken op anderen. Daarom willen wij bij Taylor Trainingen inspireren… om te inspireren!

Taylor Trainingen is opgericht door Andrew Taylor. Na zijn studie Rechten en Bestuurs- en Organisatie Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht heeft hij 5 jaar voor KPN gewerkt in verschillende commerciële en leidinggevende functies. In 2012 besloot hij zijn droom te vervullen en heeft hij Taylor Trainingen opgericht. Sindsdien werkt hij als trainer en inspireert hij dagelijks zijn cursisten vanuit zijn filosofie:

 

Waarom zou je een presentatie houden… als je deze ook kan géven?

Taylor Trainingen