Een krent in de pap, dat is wat ik van doceren vind…” Andrew Taylor. Het is fantastisch om te zien hoeveel verschillende onderwijs instellingen nu ook focussen op vaardigheden. Wij helpen studenten om inspirerende sprekers te worden!

Wij verzorgen gastlessen en gastworkshops!

Ik weet het nog goed; de eerste keer dat ik voor de klas stond. Hoe gaat het vallen, wat gaan de studenten hier van vinden? Wat vond ik zelf van mijn docenten vroeger? Gelukkig krijgen wij na afloop iedere keer hetzelfde te horen… “De studenten vonden het fantastisch!”

Wij werken al jaren samen met verschillende onderwijs instellingen, van MBO Topacademie studenten tot Universiteitsstudenten. Wij verzorgen gastworkshops aan deze studenten en helpen ze om letterlijk en figuurlijk de eerste stappen te zetten om ze inspirerende sprekers te maken.

Wij vinden het fantastisch dat steeds meer onderwijsinstellingen de focus leggen op vaardigheden van studenten; hier past inspirerend presenteren perfect bij. Wij kunnen de studenten iets meegeven waar ze de rest van hun leven profijt van hebben, en dit doen wij met passie!

Wij geven de lessen in zowel Nederlands als Engels (afhankelijk van de voertaal van het onderwijs).

Informatie

Kosten: Vraag een vrijblijvend “onderwijs-offerte” aan

Tijdsduur: In onderling overleg.

Locatie: Onderwijsinstelling.

LET OP: beslis nog niet! Laten we eerst een keer vrijblijvend bellen om te kijken hoe wij jou precies kunnen helpen. Wij delen graag onze ervaringen en expertise met jou.

3 redenen om ons een gastles te laten verzorgen…

Na deze les…

  1. … kijken de studenten op een andere manier tegen presenteren aan;
  2. … hebben de studenten vaardigheden geleerd waar ze levenslang profijt van hebben;
  3. … kunnen de studenten op een inspirerende manier presenteren!

I have come to know Andrew Taylor as an extremely gifted and inspiring teacher. Not only is he capable of connecting to a variety of different target groups, from students to experienced professionals, but he also offers sharp interventions and a very quick wit. I should recommend to hire Taylor Trainingen in any case where you and your people want to make audiences really listen to you, and follow your ideas, and where you need a trustworthy professional coach to support you!

Roderick Bredero, teacher Personal Development curriculum, Nyenrode New Business School