De focus van deze cursus wordt in onderling overleg met jouw bedrijf bepaald. Gezamenlijk maken wij een programma voor jouw collega’s. Deze bedrijfstraining is uitermate geschikt om jouw collega’s effectief, overtuigend én inspirerend te leren presenteren.

Op maat voor jouw bedrijf!

Een werknemer is één van de belangrijkste assets van een bedrijf. Zij zijn het gezicht van jouw bedrijf. Het is belangrijk om te investeren in je werknemers zodat zij dag in dag uit het verschil kunnen maken. Presenteren doe je dagelijks! Door te investeren in een cursus inspirerend leren presenteren voor bedrijven, zorg je ervoor dat jouw collega’s effectief, overtuigend én inspirerend leren presenteren. Door de praktische aanpak van Taylor Trainingen verdient deze investering zich vrijwel direct terug!

Taylor Trainingen creëert een speciale cursus inspirerend leren presenteren voor bedrijven op maat, afhankelijk van de presentatievaardigheden van jouw collega’s, om de beoogde doelen en wensen te realiseren. Iedere deelnemer doet waardevolle sprekersvaardigheden op die hij of zij dagelijks kan toepassen.

Na het volgen van deze cursus zijn de deelnemers in staat om mensen te overtuigen en tot actie te bewegen, doordat ze met impact leren spreken. Daarnaast is de training uiteraard ook leuk én uitdagend.

5 redenen om de cursus inspirerend presenteren voor bedrijven met jouw collega’s te volgen
Na deze cursus…
  1. … kunnen jullie allemaal een inspirerende presentatie maken én geven;
  2. … hebben jullie gezamenlijk geleerd wat nodig is om een publiek te inspireren;
  3. … spreek je ‘dezelfde taal’ met je collega’s als het gaat om presentaties maken;
  4. … kan je effectiever en efficiënter te werk gaan met collega’s als je een presentatie maakt;
  5. … bereik je zowel intern als extern meer resultaat met presentaties!

Informatie

Kosten: Vraag een offerte op maat aan.
Tijdsduur: Afhankelijk van de werkzaamheden.
Locatie: Het Inspiratie Pakhuis of op jullie locatie.

LET OP: beslis nog niet! Laten we eerst een keer vrijblijvend bellen om te kijken hoe wij jou precies kunnen helpen. Alleen als je dan een goed gevoel hebt… ga je het maximale uit deze training halen.

Ik wilde als onderzoeker graag leren hoe ik ingewikkelde concepten simpeler kan maken. Hoe ik mensen in een zaal betrokken en geïnteresseerd kan houden. Hoe ik iets kan vertellen zodat het publiek het onthoudt. Door de fijne samenwerking met Andrew heb ik met succes een goede presentatie neergezet. Daarnaast heeft Andrew mij veel presentatie en communicatie skills meegegeven en ik kijk er naar uit ze in mijn verdere carrière te gebruiken!

Dr. Suzanne Merkus, Vrije Universiteit Amsterdam