De focus van deze groepscursus ligt op de spreektechnieken om op een inspirerende manier te spreken in het openbaar. Je leert in 1,5 dagen wat nodig is om iedere keer een inspirerend verhaal te creëren én te geven aan jouw publiek.

Groepscursus inspirerend spreken in het openbaar

Op een inspirerend manier spreken in het openbaar is meer dan alleen presenteren. Mensen die vaak voor een groep staan kennen het magische gevoel als je publiek opgaat in je verhaal. Zou het niet fantastisch zijn als je dit iedere keer kunt ervaren? Waarom lukt het de ene keer wel en de andere keer niet? En wat maakt het verschil tussen een gewone presentatie en een memorabele én inspirerende presentatie?

Stel je eens voor dat jij als spreker iedere keer weer jouw publiek raakt. Stel je eens voor dat jouw boodschap niet alleen overkomt, maar dat er direct wat mee gedaan wordt. Deze cursus inspirerend spreken in het openbaar helpt je hierbij.

De cursus spreken in het openbaar is geschikt voor iedereen die de technieken van presenteren en inspirerend spreken onder de knie wil krijgen. Deze technieken zijn het fundament van iedere presentatie. Inspirerende sprekers worden niet geboren… die worden getraind! Het is een kunst die geleerd kan worden door bevlogenheid, oefening en moed om vanuit je hart te spreken. Deze cursus spreken in het openbaar helpt jou om een inspirerende spreker te worden! Na afloop van de cursus horen we van deelnemers dat ze niet alleen veel van de trainers leren… maar ook van elkaar

7 redenen om deze groepscursus inspirerend spreken in het openbaar te volgen!

Na deze groepscursus ben je in staat om:

  1. Op een inspirerende manier te spreken in het openbaar;
  2. Jouw doelen van jouw presentatie te realiseren;
  3. De aandacht te krijgen én te houden van jouw publiek;
  4. Ontspannen voor een groep te staan;
  5. Jouw communicatiestromen op elkaar af te stemmen;
  6. Echt contact te maken met jouw publiek;
  7. … te inspireren!

 

Informatie

Kosten: € 1095,-

Tijdsduur: 1,5 dagen

Locatie: Het Inspiratie Pakhuis

Alle prijzen zijn ex BTW, incl.  locatiekosten, lunch, koffie en thee.

LET OP: beslis nog niet! Laten we eerst een keer vrijblijvend bellen om te kijken hoe wij jou precies kunnen helpen. Alleen als je dan een goed gevoel hebt… ga je het maximale uit een training halen.

In mijn functie is het belangrijk om financiële gegevens zo te presenteren dat dit effect heeft op het gedrag van management. Na een training van Taylor Trainingen heb ik meer impact met mijn presentaties dankzij een betere opbouw én presentatie van mijn verhaal.

Arnoud Rijpstra, CFO Fonq