In de 1 op 1 training is alle aandacht voor jou. Deze individuele trainingen zijn ideaal als jij echt grote stappen wilt maken om een inspirerende spreker te worden. Wil je werken aan een specifieke belangrijke presentatie of stappen gaan maken om een inspirerende spreker te worden dan ben hier bij ons aan het juiste adres.

Onze 1 op 1 trainingen

Inspirerend presenteren

Na deze training kijk je nooit meer hetzelfde tegen presenteren aan! Jij leert op een leuke en educatieve manier wat nodig is om jouw publiek iedere keer weer te inspireren. Je leven is na deze training nooit meer hetzelfde… gegarandeerd!

Presentatiecoach

Samen werken wij aan jouw belangrijke presentatie om hier een succes van te maken! Heb je al een training gevolgd bij ons, of wil je alleen aan een belangrijke presentatie werken; dan is dit de dienst voor jou!

Ik had het gevoel tijdens presentaties dat ik mijn doelgroep niet altijd mee kreeg. Daarom had ik besloten een training te volgen bij Taylor Trainingen met als doel meer te inspireren tijdens presentaties. Dit is gelukt! Tijdens een event met 35 sprekers en honderden toehoorders kwam ik als nr 2 beste spreker van de dag naar voren. En ik merk gewoon dat ik nu meer energie tijdens mijn presentaties krijg!

Francisco Perez van der Oord, Directeur ITQ