Tijdens onze groepstrainingen ga je aan de slag in kleine groepen om een inspirerende spreker te worden. Deze trainingen zijn ideaal om met collega’s te volgen of als open inschrijving… Deze trainingen kunnen op locatie gegeven worden maar natuurlijk ook bij ons. Deze inspirerende trainingen zijn uitermate geschikt om in korte tijd grote stappen te maken!

Onze groepstrainingen

Inspirerend presenteren

Tijdens deze open inschrijving groepstraining leer je in een kleine setting wat nodig is om een memorabele en inspirerende presentatie te geven!

Inspirerend presenteren voor jullie bedrijf

Deze bedrijfstraining is uitermate geschikt om jouw collega’s effectief, overtuigend én inspirerend te leren presenteren!

Inspirerend pitchen

Iedere eerste donderdag van de maand kan jij leren hoe je een inspirerende pitch voor jouw publiek. Deze workshop is speciaal voor startende ondernemers.

Deze training van Andrew Taylor was echt super! Andrew onderscheid zich door met veel energie en enthousiasme te vertellen over het presenteren. De handvaten en hulpmiddelen die je hierbij ontvangt maken dat je in korte tijd een veel betere presentatie kan geven. Samen met mijn collega’s heb ik genoten van deze training en heeft het ons geholpen om onze presentaties op een goede manier voor te bereiden en op een inspirerende manier te brengen.

Michel Schenk, Vestigingsmanager Lomans