Zoals Tony Robbins zegt: “If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten”. Ga jij binnenkort een belangrijke presentatie geven? Wij helpen jou met het bedenken, maken en géven van een inspirerende presentatie!

Wij zijn jouw presentatiecoach!

Jezelf onderscheiden van de concurrentie, jezelf op een leuke manier presenteren, én juist niet jezelf… maar jouw publiek centraal stellen! Dat is ons specialisme en dit delen wij graag met jou! Jij kent de inhoud, jij bent de expert in jouw vakgebied, wij gaan jou helpen met het overbrengen hiervan. Ze zeggen dat “vreemde ogen dwingen,” deze vreemde ogen inspireren.

Geen training nodig!

Hoe gaan we te werk? We beginnen met een telefonisch intakegesprek, waarin we bespreken wat we precies gaan doen. Daarna plannen we een tijdstip waarop wij samen gaan werken aan jouw verhaal en presentatie. Na afloop hebben wij een onvergetelijke presentatie waar jij jouw publiek mee kan raken! Tot slot gaan we +- 1 week voor je presentatie nog een keer oefenen via Skype (de “Generale Repetitie”) zodat jij helemaal klaar bent voor dát belangrijke moment. Het moment om jouw publiek te inspireren.

En de kosten daarvan…

Betaal wat je het waard vindt! Ja je leest het goed… Wij werken al jaren met dit concept, en eerlijk gezegd… het valt nooit tegen! Wij zijn 100% zeker dat je dit geweldig gaat vinden, maar belangrijker nog… dat jouw publiek het geweldig gaat vinden. Jij mag vervolgens bepalen hoeveel je voor deze individuele coachingsessies wilt betalen. Wij hebben slechts 1 randvoorwaarde… de presentatie moet werkgerelateerd zijn… Meer niet…

So… do something different… and get something new! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder!

3 redenen om een presentatiecoach in te schakelen!

Na deze samenwerking…

  1. Heb jij een inspirerende presentatie;
  2. Heb jij geleerd wat nodig is om een publiek te inspireren;
  3. Heb jij tips en tricks meegekregen om de aandacht van jouw publiek te krijgen én te houden!

 

Informatie

Kosten: Betaal wat je het waard vindt.

Tijdsduur: In overleg, maar ervaring leert dat we meestal een halve tot een hele dag er aan werken.

Locatie: Het Inspiratie Pakhuis.

LET OP: beslis nog niet! Laten we eerst een keer vrijblijvend bellen om te kijken hoe wij jou precies kunnen helpen. Alleen als je dan een goed gevoel hebt… ga je het maximale uit deze werksessie halen.

Ik wilde als onderzoeker graag leren hoe ik ingewikkelde concepten simpeler kan maken. Hoe ik mensen in een zaal betrokken en geïnteresseerd kan houden. Hoe ik iets kan vertellen zodat het publiek het onthoudt. Door de fijne samenwerking met Andrew heb ik met succes een goede presentatie neergezet. Daarnaast heeft Andrew mij veel presentatie en communicatie skills meegegeven en ik kijk er naar uit ze in mijn verdere carrière te gebruiken!

Dr. Suzanne Merkus, Vrije Universiteit Amsterdam