Dit is wat onze klanten over de samenwerking en presentatietrainingen zeggen… en daar zijn wij ontzettend trots op!

“Voor mijn deelname aan de voorrondes van het Nederlands Barista Kampioenschap heeft Andrew mij geholpen bij het voorbereiden van mijn presentatie. Een ontzettend leerzame ervaring. Maar ook een uitdaging doordat de presentatie ‘kort, maar krachtig’ moest zijn. Goede koffie bereiden kon ik al, maar ik weet nu ook hoe ik een verhaal overtuigend breng. Dankzij Andrews training ben ik in staat om écht contact te maken met mijn publiek. Sinds de cursus kijk ik ook met andere ogen naar presentaties. Het valt mij op dat er nog een boel sprekers zijn die er baat bij zouden hebben om Andrew te bellen voor een afspraak. Ik ben er van overtuigd dat ik mede dankzij Andrew heb gewonnen. Welk doel kan Andrew jou helpen bereiken?”
– Referentie: Merijn Gijsbers, Winnaar NK Baristakampioenschappen 2017, Eigenaar Koffiegenootschap

Ik presenteer al bijna 30 jaar maar Andrew heeft me echt een stuk verder weten te brengen met presenteren. Met name de bewustwording dat non-verbaal meer impact heeft dan ik verwacht had. En Andrew weet de theorie en structuur achter beter presenteren heel goed over te brengen en wellicht nog belangrijker, hoe pas je dat toe. Andrew laat je veel oefenen zonder dat je het als echt spannend ervaart. Ik kijk terug op twee inspirerende en waardevolle dagen en zou eenieder die met regelmaat presenteert het absoluut aanbevelen om hierin te investeren en naar Andrew te gaan!
– Referentie: Bart Goossens, Commericeel Directeur, Maandag

Andrew is een enthousiaste trainer met scherpe feedback op zowel verbale- als non-verbale communicatie. De training heeft een leuke, inspirerende maar vooral praktische insteek waardoor het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht. Van contact zoeken en houden met je publiek tot functioneel gebruik van slides. Zeker een aanrader!
– Referentie: Luciënne de Vroede, Gemeente Almere, Economische zaken

k heb de training ‘inspirerend communiceren’  gevolgd in een groepje van 3. Erg leuk! Leuke eye-openers en handige tips om je manier van communiceren en presenteren bewuster, effectiever en vooral leuker en relaxter te maken. Je werkt aan diverse  opdrachten (vooraf en tijdens). Wij kregen daarnaast nog wat meer verdieping over bv. storytelling. De trainer (Andrew Taylor) schept een prettige, open en veilige sfeer waarin er geen enkele sprake is van fout of falen. Je leert dingen die je zowel op je werk als privé kunt toepassen en het gaat niet (alleen) om grote presentaties maar ook om de kleine dagelijkse communicatie. – Referentie: Tim Bosch, Senior Researcher TNO

Ik had het gevoel tijdens presentaties dat ik mijn doelgroep niet altijd mee kreeg. Daarom had ik besloten een training te volgen bij Taylor Trainingen met als doel meer te inspireren tijdens presentaties. Dit is gelukt! Tijdens een event met 35 sprekers en honderden toehoorders kwam ik als nr 2 beste spreker van de dag naar voren. En ik merk gewoon dat ik nu meer energie tijdens mijn presentaties krijg!
– Referentie: Francisco Perez van der Oord, Directeur ITQ

Hoe haal je het maximale uit je presentatie? Ik zocht naar een hands-on benadering om effectief meer uit mijn presentaties te halen. Bij Andrew Taylor heb ik daarvoor een één-op-één training gevolgd. Hoe bereid je een presentatie methodisch en optimaal voor? Op welke aspecten moet je letten? En hoe zorg je voor een authentiek verhaal dat afgestemd is op jouw toehoorders en ook daadwerkelijk landt? Het leuke is dat het niet om alleen om presenteren gaat maar ook om, presentatie. Dus breed toepasbaar in dagelijkse settings. Jarenlange kennis hands-on gedeeld. Inzichten die je meteen kunt toepassen en oefenen. Een aanrader! – Referentie: Wouter Wevers, Lead Digital Marketing at Nedfinity

Bedankt voor alle inspiratie! Ik heb er echt veel van opgestoken en eye openers gehad. Wat ik erg goed vind aan jouw training is dat het direct toepasbaar is en dat je snel verbetering ziet met kleine dingen. De training was ook gewoon erg leuk. Vooral de kleine setting maakte het mogelijk om met veel aandacht voor elkaar te oefenen. Dat is heel prettig. Ook jouw oog voor alle details werkte voor mij inspirerend en gaf een zeer welkom gevoel; de koffie, de versnaperingen, de lunch, de foto van de wijngaard, het boekje met onze namen erop etc. Kortom, bedankt en ik zou anderen jouw training zeker aanraden!
– Referentie: Sarike Verbiest, TNO

I have come to know Andrew Taylor as an extremely gifted and inspiring coach. Not only is he capable of connecting to a variety of different target groups, from students to experienced professionals, but he also offers sharp interventions and a very quick wit. I should recommend to hire Taylor Trainingen in any case where you and your people want to make audiences really listen to you, and follow your ideas, and where you need a trustworthy professional coach to support you!
– Referentie: Roderick Bredero, teacher Personal Development curriculum, Nyenrode New Business School

Microsoft heeft Taylor Trainingen ingehuurd voor het presenteren van Windows, XBOX en Office365 op klant evenementen en het trainen van de verkoop op Windows en Windows Phone. Andrews talent om de juiste “toon” en boodschap te ontwikkelen voor de verschillende marktsegmenten en verkoopkanalen is de voornaamste reden geweest om voor hem te kiezen. De consciëntieuze voorbereiding, die Andrew in elke opdracht steekt en het nakomen van onze afspraken maakt het samenwerken bovendien tot een feest! Wij bevelen Andrew aan ieder bedrijf aan.
– Referentie: Ludwig Kilian, Microsoft Business development manager

Ik wilde als onderzoeker graag leren hoe ik ingewikkelde concepten simpler kan maken. Hoe ik mensen in een zaal betrokken en geintereseerd kan houden. Hoe ik iets kan vertellen zodat het publiek het onthoudt. Door de fijne samenwerking met Andrew heb ik met succes een goede presentatie neergezet. Daarnaast heeft Andrew mij veel presentatie en communicatie skills meegegeven en ik kijk er naar uit ze in mijn verdere carriere te begruiken!
– Referentie: Dr. Suzanne Merkus, Vrije Universiteit Amsterdam.

Doelgericht en inspirerend een presentatie GEVEN dat heb ik mogen leren, bedankt Andrew Taylor! Ik voelde mij welkom en veilig voor ontwikkeling. Een aanrader!
– Referentie: Hasyba Bakker-Benjeddi, Employee Experience manager | MVO | Verandermanagement

Dankzij de handige tips & tricks die ik heb geleerd van Andrew, heb ik belangrijke stappen kunnen zetten in het geven van een inspirerende pitch. Als onderzoeker is het belangrijk om de inhoud van je presentatie of pitch goed te laten landen bij je publiek. Andrew weet heel goed hoe je ingewikkelde praatjes simpel en boeiend kan vertellen. Je voelt je tijdens de trainingssessie door Andrew begrepen. Dit heeft geleid tot een prettige samenwerking. Ik heb geleerd dat niet alleen de verbale communicatie belangrijk is, maar dat ook de non-verbale communicatie ertoe doet! Dit heeft bij geleid tot een aantal belangrijke eye openers. Door het vele oefenen kwam de stof nog beter op me over en kon ik alles uit de training halen wat erin zat. Het naslagwerk wat na de training nog werd opgestuurd was ook erg helpend. Veel dank voor de fijne trainingssessie Andrew!
– Referentie: Kim Setkowski, Promovenda SUPRANET GGZ, Vrije Universiteit Amsterdam.

Op 12 november ben ik onthuld als stadsprins van Oss. Alhoewel ik in mijn dagelijkse werk als advocaat gewend ben om ook voor de Rechtbank een presentatie te houden, was ik van mening dat het houden van een speech als stadsprins toch van een ander kaliber dient te zijn. Van Andrew heb ik op een ontspannen manier geleerd dat elke speech dient te zijn afgestemd op je publiek; de wijze van presenteren is belangrijk en uiteraard de inhoud dient interessant te zijn voor je publiek. Door veel te oefenen word je meester van je speech, zodat je geen speech meer houdt maar deze daadwerkelijk geeft. Andrew ontzettend bedankt voor jouw inspirerende overdracht van het zogenaamde “PIP” model. Een aanrader voor iedereen die inspirerend een speech wil géven.
– Referentie: Bennie van Zandvoort. Partner en advocaat van Van Zandvoort Legal in Oss. Stadsprins Bennie dun Urste.

Those who can, should teach! En dat is precies wat Andrew doet. Hij legt uit en laat tegelijkertijd zien hoe je als spreker de interactie met je publiek moet voorbereiden, vormgeven en sturen. Alleen op die manier kan je als spreker succesvol zijn. Psychologie studenten van de Universiteit Twente werden geïnspireerd en geactiveerd door Andrew zijn workshop. Er werd een dag lang hard gewerkt om aan de “meester” te laten zien wat ze hadden geleerd. Een training die ze hun carrière lang zullen benutten!
– Referentie: Margot Koeneman, Docent, Vakgroep Psychologie, Gezondheid & Technologie

Dank voor de fantastische, nuttige en inspirerende training! Ik heb er veel concrete handvatten en praktische tips gekregen die ik meteen kon toepassen. Je persoonlijke aanpak, deskundigheid en het maatwerk dat je levert maakt de training nog effectiever. En niet alleen is het inhoudelijke aspect uitstekend, ook de innerlijke mens wordt verzorgd met de heerlijke koffie, lekker lunch en versnaperingen. Ik kijk er naar uit om het geleerde nog meer te gaan toepassen en het steeds meer eigen te maken.
– Referentie: Dr. Jenny Huijs, Onderzoeker/adviseur, Sustainable Productivity & Employment, TNO

“Ik wilde je nog bedanken voor je e-book wat je verstuurd hebt na je lezing bij NetwerkA2 in Zaltbommel in april dit jaar. Ik was onlangs aan het worstelen met mijn voorbereiding van mijn 10 minuten presentatie voor het NetwerkA2. En toen bedacht ik me ineens: ik heb een e-book hierover ontvangen! De tips in je e-book heb ik als uitgangspunt genomen en dat gaf me handvaten om de presentatie vorm te geven… gaaf he? Nou ik vond van wel! En…. de luisteraars ook! Zij vonden het een leuke verrassende presentatie voor een webdesigner :). Bedankt Andrew!”
– Referentie: Dianne Vos, Eigenaar WebdesignPro+

Het is Andrew gelukt om een zaal van 60 jongeren waar de energie laag was na alle voorgaande activiteiten, weer rechtop te zetten in hun stoel. Hun aan het lachen te krijgen, ze te activeren om spontaan te reageren en ze stonden in de rij om voor de groep een oefening te doen. Ze gingen allemaal met een lach de zaal uit, waarbij ze tegen elkaar zeiden: ‘wauw dit was echt gaaf!’ En het mooie is: dat ze ook nog terug gaven dat ze de theorie die ze in één uur hadden gehad, toe hebben kunnen passen in hun peervoorlichting over techniek!”
– Referentie: Imke van de Graaf, Projectleider, CNV Jongeren

“Ik heb heel veel baat gehad bij de manier waarop Andrew mij heeft ondersteunt en verder heeft geholpen met mijn ontwikkeling om mezelf beter te presenteren. Dat heeft zijn uitwerking gehad met het contact wat ik heb met mijn opdrachtgevers per mail of telefonisch, maar ook tijdens de persoonlijke contacten. De 1 op 1 begeleiding die ik van Andrew kreeg en ook de feedback die hij gaf toen ik al klaar was met de workshops heeft ervoor gezorgd dat ik wat ik blijf toepassen wat ik heb geleerd. Los daarvan is Andrew een erg fijn persoon om les van te krijgen. Hij is duidelijk, geduldig, heeft humor en is pas tevreden als hij heeft kunnen overbrengen wat hij voor ogen had. Dus rustig achterover leunen is er niet bij, je moet echt aan de slag.
Referentie: Soraida van Moorsel, Zij van de Stoelmassages

“In mijn functie is het belangrijk om financiële gegevens zo te presenteren dat dit effect heeft op het gedrag van management. Na een training van Taylor Trainingen heb ik meer impact met mijn presentaties dankzij een betere opbouw én presentatie van mijn verhaal.”
– Referentie: Arnoud Rijpstra, Senior Business Controller, Randstad Nederland

“Taylor Trainingen heeft mij geholpen bij het voorbereiden van mijn presentatie als keynote speaker bij een internationaal congres in Boston, USA. De presentatie was een groot succes, en na afloop kreeg ik veel positieve reacties van het publiek. Ik vond het erg leuk om met Taylor Trainingen samen te werken aan het geven van een inspirerende presentatie met veel impact!”
– Referentie: Dr. Linda Koopmans, TNO – VUmc

Ik heb Taylor Trainingen gevraagd om mijn collega’s te ondersteunen in het geven van een presentatie die zij zichzelf eigen moeten maken. Dit heeft de ogen van mijn collega’s geopend. Er is een verschuiving opgetreden van enkel focus op de inhoud, naar focus op de vorm; hóe presenteer je dit nou? Keep it simple, zorg voor een duidelijk verhaal en sluit aan bij je publiek. Stuk voor stuk waren ze enthousiast en kijken ze met een nieuwe blik naar het geven van een presentatie. Samen met Taylor Trainingen hebben wij belangrijke stappen gezet om ons ’verhaal’ beter te vertellen.”
Referentie: Marijn van Dongen, Projectleider, Techniek Talent

Taylor Trainingen heeft mij in een middag tijd klaargestoomd om een inspirerende pitch te geven. De werkwijze tijdens deze privé workshop werkte fantastisch. Ik ben geneigd om een te lang en te gedetailleerd verhaal te houden. Andrew slaagde erin de kern eruit te halen en begeleidde mij in het creatieve proces. Dankzij de workshop werd mijn lang verhaal een korte, krachtige en inspirerende pitch. Op het congres kreeg ik vele lovende reacties!”
– Referentie: Talitha Verheij – Eigenaar, Het muzieklokaal

Wij hebben Andrew regelmatig succesvol ingezet als spreker op de KPN-stand en klantbijeenkomsten. Hij weet de boodschap gestructureerd, duidelijk en inspirerend te vertellen. Tevens is hij in staat deze commercieel uit te dragen zonder de ‘klant’ uit het oog te verliezen. Een aanrader voor elke business bijeenkomst!”
– Referentie: Jan Ossenblok, KPN Marketing & Sales

“Deze training van Andrew Taylor was echt super! Andrew onderscheid zich door met veel energie en enthousiasme te vertellen over het presenteren. De handvaten en hulpmiddelen die je hierbij ontvangt maken dat je in korte tijd een veel betere presentatie kan geven. Samen met mijn collega’s heb ik genoten van deze training en heeft het ons geholpen om onze presentaties op een goede manier voor te bereiden en op een inspirerende manier te brengen.” – Referentie: Michel Schenk, Vestigingsmanager Lomans

‘Down to earth’, zou ik de benadering van Andrew willen noemen: Toegankelijk en praktisch. Andrew heeft het talent om de theorie achter het ‘inspirerend spreken’ concreet te maken voor zijn luisteraars. Hierdoor word je gemotiveerd om direct aan de slag te gaan. Volgens mij is dat nu juist waar het om draait bij inspireren.
Referentie: Mr. L.C.J. Dekkers, Wille Donker Advocaten

“Ik heb met veel plezier en nut een persoonlijke presentatietraining bij Taylor Trainingen gevolgd. Vanuit het PIP model voor mij op maat gesneden. Vooral Andrew zijn enthousiasme, energie en kunst om de juiste punten naar voren te halen en die met elkaar te gaan verbeteren, hebben een belangrijke rol gespeeld bij het resultaat van de training. En… de oefening om echt contact te maken met mijn publiek vergeet ik nooit.”
Referentie: H. Bol, Kite Effect.

Taylor Trainingen verzorgt ‘multiscreensessies’ bij onze klanten waarbij de nieuwste Microsoft apparaten centraal staan. Gedurende een sessie worden er demo’s gegeven van de apparaten en vertelt Andrew op een inspirerende wijze wat je ermee kunt en hoe deze in verbinding staan met elkaar. De sessies zijn goed voorbereid en Andrew weet altijd een enthousiaste publiek achter te laten. Keep up the good work en bedankt voor de prettige samenwerking!”
– Referentie: Natasha Tahloe-Soerdien, Account Manager, Advertising & Online

Ik heb met Taylor Trainingen gewerkt omdat wij een communicatie uitdaging hadden. Andrew adviseerde om gebruik te maken van storytelling en al snel waren we aan de slag met het vormen van een sprookje. Wat ik hierbij erg fijn vond was de manier waarop Andrew het proces begeleiden. Sturen op de hoofdlijn van het verhaal en tegelijkertijd kritisch blijven of het wel het beoogde effect blijft houden. Dit werkte voor mij erg stimulerend. In no-time stond de structuur van het verhaal!”
Referentie: Pieter Tiller, DeBroekriem