In trainersland is het meestal wat rustiger in de zomer. Daarom is het ideaal om aan de slag te gaan met je onderneming. Ik ben momenteel druk bezig met een derde branche op de rit te zetten.

De zomer… dat betekent rust in trainersland. Althans, dat is mijn ervaring met presentatietrainingen. De meeste presentatietrainingen geef ik van februari t/m juni, en van september t/m december. De zomer is dus een perfect moment voor nieuwe dingen! Voor ons gezin wordt het een zomer vol nieuwe dingen. Niet vanwege de vele vakanties die wij hebben gepland (0 stuks ☹)… maar vanwege 3 grote life events: verhuizen, gezinsuitbreiding en nieuw werk (lees: meer werk).

Na meer dan een decennium in het prachtige Utrecht te hebben gewoond, gaan wij met ons gezin verhuizen naar Almere. Een nieuwe stad vol kansen, avonturen en mogelijkheden. Daarnaast verwachten wij in juli onze tweede dochter. Een nieuw gezinslid… dat betekent slapeloze nachten, volle luiers… en toch een GEWELDIGE verrijking van je gezinsleven!

Om de grote 3 compleet te maken ga ik naast Taylor Trainingen en Bruiloftspeech een derde onderneming starten. Hoe het er precies gaat uitzien, en wat we exact gaan doen… dat staat nog in de steigers… maar 1 ding is zeker: “Het wordt een (fysieke) plek waar je op een gastvrije manier wordt ontvangen, waar je energie van krijgt als je er werkt… én die toegankelijk is voor iedereen die inspiratie op wil doen.”
Momenteel heb ik 101 ideeën die verder uitgewerkt moeten worden… Die geschreven en herschreven moeten worden… Maar dames en heren… er gaat iets gaafs aankomen. Ik kan niet wachten om dit met iedereen te delen.

Tot die tijd wordt het genieten van heerlijke BBQ’s met familie en vrienden. Af en toe een biertje op een terrasje terwijl ik al mijn plannen aan het (her)schrijven ben. En natuurlijk mensen helpen met hun bruiloftspeech. Het is mooi om te zien dat steeds meer mensen tijd en energie steken in het creëren van onvergetelijke bruiloftspeeches.

Ik stuur slechts een paar nieuwsbrieven per jaar; meer dan dat lees ik zelf namelijk nooit van andere bedrijven #wantspamisirritant. Mijn volgende nieuwbrief (eind 2017) zal ik meer vertellen over mijn derde onderneming. Als je niet kan wachten en graag wilt weten waar ik mee bezig ben… Kom gezellig bij me zitten op een terrasje en ik kan je er alles over vertellen 😊; natuurlijk onder het genot van een biertje.

Hopelijk heeft iedereen een fantastische en inspirerende zomer!

Met inspirerende groet,

Andrew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *