Met veel trots heb ik vandaag getekend bij Almere City FC Business Club. Een geweldige netwerk club waar ik de komende jaren mee ga samenwerken.

Almere City FC verwelkomt Taylor Trainingen als nieuw lid van de businessclub. Eigenaar Andrew Taylorzette dinsdagmiddag zijn handtekening onder het tweejarige sponsorcontract en reageert verheugd op de samenwerking.

,,Toen ik twee jaar geleden van Utrecht naar Almere verhuisde, kende ik niemand in deze stad. Eenmaal gesetteld in Almere ben ik op zoek gegaan naar een actieve, sociale en ambitieuze businessclub die bij mij past”, vertelt Taylor. ,,Deze businessclub heb ik honderd procent zeker gevonden bij Almere City FC. Het gevoel is zo goed omdat drie van mijn passies hier worden gecombineerd: mensen helpen door middel van mijn werk, nieuwe mensen ontmoeten en natuurlijk voetbal. Er is weinig mooier dan ‘mixing business with pleasure’ en dat kan hier vóór, tijdens en na de wedstijden met lokale ondernemers. De activiteiten die naast de wedstrijden worden georganiseerd zien er interessant uit en zullen zeker een meerwaarde hebben in alle opzichten. Ik kijk uit naar de toekomst en de samenwerking met de club.”

Taylor hoopt op een succesvol seizoen van Almere City FC. ,,Het moet nog even gaan draaien, maar ik denk dat de play-offs zeker haalbaar zijn. Promotie naar de Eredivisie zou het allermooiste zijn, maar een sterke bekerrun lijkt me eveneens prachtig.”

Over Taylor Trainingen

Taylor Trainingen is opgericht in 2012 en gevestigd in Almere. ,,Sindsdien geef ik trainingen inspirerend presenteren aan ondernemers en bedrijven en doceer ik aan verschillende onderwijsinstellingen”, vervolgt Taylor. ,,Ik ben gestart met het geven van trainingen omdat ik graag mensen wil helpen om een presentatie te géven die anderen inspireert en beweegt. Ik geloof dat iedereen die kan praten… kán presenteren! Ik help mijn klanten om dit op een inspirerende manier te doen vanuit mijn filosofie: ‘Waarom zou je een presentatie houden, als je deze ook kan géven?”

Contractondertekening bij Almere City Businessclub