Het kan weer… het mag weer…. de teugels worden losser. Daar hoort dan ook een Corona Actie bij :)…

 

 

Yes, 1-op-1 trainingen in het Inspiratie Pakhuis kunnen weer ingepland worden! Dat voelt fijn om te schrijven, en nog fijner om te geven. Zakelijk gezien zijn het zware maanden geweest, maar nu de teugels van de lockdown langzaam maar zeker losser worden, is er ruimte om weer trainingen te geven. Ik wil graag weer mensen helpen!Heb jij al die tijd gewacht om de skills te leren om een goede presentatie te houden? Daarom bied ik de training “Inspirerend Presenteren” aan voor een gereduceerd tarief van 799€ ,-. De aanbieding is geldig tot 1 september 2020, en de training kan in heel 2020 ingepland worden. 

Details:

  • De ééndaagse 1-op-1 training “Inspirerend Presenteren” focust op zowel online als offline presenteren. Je verhaal en lichaamstaal staan centraal: Hoe presenteer ik mijzelf en mijn verhaal? Hoe breng ik mijn boodschap over op mijn publiek?
  • Tijdelijk voor 799€ ,- ex BTW. De aanbieding is geldig tot 1 september 2020, maar de training kan in heel 2020 ingepland worden.
  • Corona-proof: 1,5 meter afstand wordt ten alle tijden gehandhaafd.
  • De training wordt 1 op 1 gegeven. Behalve jij en ik is er niemand anders aanwezig.
  • De training vindt plaats in onze eigen trainingsruimte in Almere: Het Inspiratie Pakhuis. De ruimte is alleen voor de trainer en cursist toegankelijk tijdens een training.
  • Je krijgt je eigen HIP beker die je de hele dag kan gebruiken voor koffie en thee, en deze mag je na afloop van de training mee naar huis nemen.
  • Als je wilt kunnen we na afloop van de training nog een (gratis) online sessie doen waarin je je (online) presentatie oefent.

 

 

Neem contact op om te kijken of de training wat voor jou is!