Wat kan jij leren van Tell Sell? Ja… Tell Sell is geweldig… zeker als we het pitchen hebben. Lees meer wat jij kan leren van deze ‘amazing’ programma

Wij hebben deze week een nieuwe TV gekocht. Tijdens het installeren van alle nieuwe features was ik aan het zappen, en ik merkte dat mijn vingers bleven haken op de afstandsbediening toen ik langs een Tell Sell programma zapte. Een chef-kok was aan het vertellen hoe revolutionair zijn anti-aanbak pannen waren. Niets, maar dan ook niets, bakte aan in deze pannen. Amazing!

Nu weet ik wat iedereen denkt: “Ik kijk nóóit naar Tell Sell, want het is stom, belachelijk en zonde van mijn tijd!” Maar we kunnen ook veel leren van Tell Sell. Natuurlijk het is té Amerikaans, té commercieel, té nep, té overdreven, en té …, maar het bestaat al sinds de jaren ‘90 in Nederland, dus er is íets wat het succesvol maakt. Blijkbaar kopen mensen uiteindelijk iets wat aangeboden wordt. Naar mijn mening zijn het niet de producten die Tell Sell zo succesvol maakt, deze kan je overal kopen. De succesfactor van Tell Sell zit in de pitch.

Wat Tell Sell uitstekend doet is overtuigen. De hele pitch draait om het overtuigen van de kijker thuis. Daarnaast spreken de presentatoren altijd met passie over hun producten, ervaringen en leven… en hoe amazing alles is. En het belangrijkste, ze laten duidelijk weten wat je als kijker moet doen; namelijk NU bellen, niet over een dag, een maand of een jaar… maar NU! Duidelijker kunnen ze niet zijn. En het werkt. Geef toe: hebben we allemaal niet eens op het punt gestaan om iets te kopen wat ze daar aanboden? Ik wel… namelijk deze pannen.

Dus wat kunnen wij leren van Tell Sell? Spreek met passie en bevlogenheid als je pitcht over jouw product, dienst of bedrijf. Overtuig jouw publiek en laat ze duidelijk weten wat ze moeten doen aan het eind van je pitch. Doe je dit goed, op een manier die bij jou past, dan zal je merken dat je succesvoller pitcht!

 

In het kader van Tell Sell…

Ik heb nu een amazing tweedehands TV te koop. Deze revolutionaire Samsung LE40A552 is ongelofelijk! Het is een Full HD TV waarmee je alle programma’s kan kijken. Maar er is meer, deze Samsung TV heeft niet alleen HDMI ingangen maar ook SCART én USB ingangen! Wacht, er is nog meer! Je kan je PC, Xbox én Blue Ray speler er ook op aansluiten. Én lezers, het is een limited edition, namelijk de zwarte variant! Kortom amazing!

Let op, er is nog meer…!!! Als je mij NU mailt, belt, Tweet of Apt, dan ontvang je niet alleen deze TV, maar ook een afstandsbediening (met 2 batterijen) ÉN een standaard waar je de TV op kan zetten! Niet voor de normale prijs van 239,95 € maar voor 174,95 €.

Op = Op, Miss it… Miss out!

😉

4 thoughts on “Drie dingen die we kunnen leren van Tell Sell.”

  1. Hulde! 😀 Als ik niet al een televisie had, had ik die van jou zo over willen nemen! Goed blog: overtuigen is inderdaad de sleutel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *