Een van de studenten die wij hebben getraind bij Nyenrode heeft een stukje geschreven over de samenwerking. Dit delen wij natuurlijk graag.

Ooit zijn we Taylor Trainingen begonnen met een missie: “te inspireren… om anderen te inspireren en doen bewegen”. Het is mooi om deze missie altijd voor ogen te houden tijdens trainingen, workshops en key-notes. Het afgelopen jaar heeft Taylor Trainingen meer dan 5000 ondernemers, studenten, en mensen uit het bedrijfsleven mogen inspireren. Dit is ons raison d’être! Het leukste zijn vaak de reacties die we na afloop krijgen. Hieronder willen we graag één van deze vele reacties met jullie delen, en laten zien dat geïnspireerde mensen de wereld kunnen veranderen!

Berber Gieles, student aan de Nyenrode New Business School

“Ik heb Andrew Taylor voor het eerst ontmoet tijdens de Nyenrode Personal & Professional Development week, waar hij een workshop inspirerend presenteren gaf. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik heb nog nooit iemand gezien die zo gepassioneerd en zelfverzekerd een presentatie geeft als Andrew. De workshop die hij gaf op de Nyenrode New Business School is leerzaam, grappig en inspirerend. Door zijn tips en commentaar stonden zelfs de meest verlegen mensen in mijn klas zelfverzekerd een presentatie te geven!

Taylor Trainingen helpt mij nu met een fundraising diner dat ik organiseer voor school. Andrew heeft een persoonlijke trainingssessie gedoneerd die zal worden geveild om geld op te halen voor Freedom Through Education, een organisatie die scholen bouwt voor de armste kinderen in India.

Cheers, Andrew!”

Tijdens de workshop liet Berber samen met haar groepje een gepassioneerde indruk achter. Het is mooi om te zien wat ondernemende mensen zoals Berber willen en kunnen bereiken. Taylor Trainingen is trots dat wij Berber hebben mogen inspireren, zodat zij vervolgens anderen kan inspireren!

Voor meer klantreacties klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *