Altijd leuk om een stukje feedback van een klant te krijgen. Hier zijn wij trots op…en delen dat natuurlijk graag! Lees hier een leuk stukje van Dr. Maaike Langelaan van het Nivel

Eén van de meest geboekte diensten van Taylor Trainingen is de workshop “Inspirerend pitchen”. Pitchen doen we eigenlijk allemaal, of je nu op een netwerkborrel staat, in een vergadering zit, of een gesprek voert met iemand. Ook al lijkt het soms lastig, iedereen is in staat om op een korte en overtuigende manier te pitchen. Wetenschappers van het onderzoeksinstituut NIVEL hebben wij in 2015 hierin getraind. Dit zegt onderzoekster Maaike over de workshop:

“Ik ontmoette Andrew Taylor toen hij bij het NIVEL de workshop “Inspirerend pitchen” gaf. En inspirerend was het! Vol passie werd uitgelegd en vooral ook gedemonstreerd hoe belangrijk een goede pitch is. Enthousiast zijn we tijdens de workshop aan de slag gegaan met het maken van een inspirerende pitch. En zelfs in een korte tijd blijkt het voor Andrew mogelijk om de standaard wetenschappelijke presentaties om te (laten) zetten naar inspirerende en hele doelmatige pitches.”

“En het werkt niet alleen tijdens de workshop, ook in de dagelijkse praktijk is het geleerde snel en goed toepasbaar. Dit stukje voor de nieuwsbrief schrijf ik vanaf de Zorg & ICT beurs, waar ik vandaag dankzij mijn nieuwe pitches veel leuke en interessante mensen heb ontmoet. En niet geheel onbelangrijk een aantal vervolgafspraken heb kunnen maken voor mogelijke mooie toekomstige projecten. Andrew, bedankt!”

Dr. Maaike Langelaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *