Welkom bij de Taylor Trainingen! Wil jij een training presenteren volgen? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Training presenteren

Hulpafbeelding voor een training presenteren

Heb je altijd al beter willen leren presenteren? Lukt het niet om je boodschap altijd goed over te brengen? Gebeurt er na je presentatie niet datgeen wat je wilt? Volg dan een training presenteren bij Taylor Trainingen.

Niemand is een geboren spreker, alle goede sprekers hebben vele uren besteed om de fijne kneepjes van presenteren te meesteren. Er zijn helaas geen quick-wins als het gaat om presenteren; uiteindelijk draait alles om vlieguren maken. Maar… wij helpen jou de juiste kant op vliegen. Al sinds 2012 helpen wij jaarlijks honderden cursisten met het vak presenteren.

Tijdens de training presenteren leer jij wat nodig is om een inspirerende presentatie te maken en te geven, je leert wat pitchen en storytelling is, je gaat ook aan de slag met een (zakelijke) presentatie die jij binnenkort gaat geven. Door de feedback heb jij binnen no-time een geweldige presentatie waar je trots op bent. Natuurlijk moet je nog de nodige vlieguren maken na de training, maar je zal merken dat je nu ‘de juiste kant op vliegt’.

Door goed te presenteren kan je op een efficiënte en effectieve manier jouw publiek meenemen in je verhaal! Je zult merken dat er deuren voor je opengaan, en dat er meer gebeurt na afloop van je presentatie. Volg daarom bij ons een presentatietraining en wij garanderen dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn na deze training!

Vraag een gratis advies gesprek aan.

Over Taylor Trainingen: Sinds 2012 helpen wij cursisten met hun presentatie vaardigheden, presenteren is een kunst dat je kan leren en meesteren. Met veel passie en bevlogenheid begon Andrew zijn onderneming Taylor Trainingen in 2012. Andrew: “het was de grootste beslissing van mijn leven om te stoppen met mijn baan in loondienst en mijn eigen onderneming te starten; gelukkig was het ook de beste beslissing van mijn leven.” De trainingen worden gegeven in Het Inspiratie Pakhuis in Almere. In deze warme en gastvrije locatie geniet je van heerlijke koffie gebrand door de Nederlandse Barista kampioen!

Zadkinestraat 112, 1328 NR, Almere
☎ 0619858877
✉ info@taylortrainingen.nl