Welkom bij de Taylor Trainingen! Volg bij ons een presentatietraining, dan heb jij de eerste stap gezet om een inspirerende spreker te worden.

Presentatietraining

Presentatietraining - Trainer
Presentatietraining – Trainer

Een presentatietraining is eigenlijk veel meer dan een training over presenteren. Wij presenteren eigenlijk dagelijks, in 1 op 1 gesprekken, tijdens vergaderingen, bij netwerkevents en ga zo maar door. Dit kan natuurlijk zowel online als offline. Eigenlijk is ieder gesprek dat je voert met iemand een vorm van presenteren.

Daarom is de term ‘presentatietraining’ misschien niet het beste voor wat wij aanbieden bij Taylor Trainingen. Misschien hadden wij het wel beter communicatietraining of een training presenteren kunnen noemen. Tijdens deze training focussen wij op jouw verbalen en non-verbale communicatie. Een goede afstemming hiervan is cruciaal als jij op een inspirerende manier je boodschap over wilt brengen.

Wat houdt presentatietraining in

Kortom, in onze presentatie training doe je kennis en vaardigheden op waar je in talloze situaties je voordeel mee kunt doen. Dat in je werk zijn, als je bijvoorbeeld een pitch moet geven of iemand mee wil krijgen in jouw verhaal. Communicatie- en presentatie vaardigheden zijn tegenwoordig onmisbaar. Maar ook op je gemak voor een groep staan, hen meenemen in je verhaal en ideeën, zijn 21e -eeuwse vaardigheden die je in deze presentatie training meekrijgt. En ook in je privé leven zijn talloze situaties te bedenken waar deze vaardigheden je van pas komen.

Presenteren talent of leerbaar?

Neem eens een kijkje naar een speech van Barack Obama. Die heeft het fantastisch voor elkaar toch? Je zou denken dat het in hem zit. Maar ook Barack Obama heeft presentatietraining gevolgd en niet een beetje ook. Natuurlijk zit het iets meer in de ene dan de ander en had hij het geluk dat het in hem zit. Maar leerbaar is het zeker! Door onze presentatietraining leer je op een andere manier te kijken naar deze dingen. En je leert natuurlijk hoe je deze kennis direct toe kunt passen!

Training

Als jij op zoek bent naar een training die jou gaat helpen om beter te communiceren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al sinds 2012 helpen wij onze cursisten om inspirerende sprekers te worden. Dit doen wij iedere dag met veel passie en bevlogenheid.  De presentatietraining bestaat uit 1,5 dagen theorie en praktijk opdrachten, je leert binnen no time om een inspirerende presentatie te maken én te géven aan je publiek. We zijn ook direct eerlijk… aan het eind van de training presenteer jij nog niet zoals Barack Obama of Martin Luther King. Hiervoor zijn vlieguren nodig. Maar wat we wel garanderen is dat je nu de juiste kant op vliegt!

Ieder reis begint met een eerste stap, jouw eerste stap is om een gratis adviesgesprek aan te vragen bij ons voordat je een presentatietraining komt volgen. Dan kunnen wij kijken waar jouw behoefte ligt en hoe wij jou hiermee kunnen helpen; of natuurlijk doorverwijzen naar iemand in ons netwerk die jou kan helpen. Wat dat is waar het allemaal om draait… om jou! Jij hebt pas echt iets aan een training als jouw problemen worden opgelost of jouw behoefte worden vervuld.

Presentatietraining Coach

Andrew Taylor: “Als coach begeleid ik al jaren professionals en studenten bij hun communicatie- en presentatievaardigheden. In mijn presentatie training krijg je alle handvatten mee die je nodig hebt om iedere keer, aan ieder publiek een inspirerende boodschap over te brengen. Persoonlijke aandacht, maatwerk en enthousiasme staan voor mij centraal. Of je 1-op-1 coaching bij me volgt, of samen met een groepje meedoet, ik help je bij jouw ontwikkeling om een inspirerende spreker te worden!”

Het lijkt me geweldig om samen met jouw de reis naar een inspirerende spreker te bewandelen… Ben je geïnspireerd en wil je meer weten over onze presentatie training? Kijk gerust verder op onze website en/of vraag vrijblijvend een online adviesgesprek aan! Dan kijken we samen waar jouw behoefte ligt en of ik je verder kan helpen.

➣ Zadkinestraat 112, 1328 NR, Almere
☎ 0619858877
✉ info@taylortrainingen.nl