Wij bieden al sinds 2012 geweldige cursussen aan. Bij Taylor Trainingen leer je alles wat nodig is om een inspirerende spreker te worden tijdens onze cursus presenteren.

Cursus presenteren

Cursus presentere spreker Andrew Taylor

Ben jij op zoek naar een cursus presenteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Inspirerende sprekers worden niet geboren, die volgen cursussen! Zoals met alles in het leven… als je ergens goed in wilt worden, dan moet je hier tijd en energie in steken. Er zijn geen quick wins op een podium. Nou dat is niet helemaal waar, met een paar kleine aanpassingen zal je merken dat je boodschap veel beter overkomt.

Tijdens de cursus presenteren leer je binnen anderhalve dag wat nodig is om een presentatie te maken en te géven. Je leert hoe je een verhaal opbouwt, waarom je een verhaal op deze manier opbouwt, en natuurlijk… hoe je een verhaal overbrengt. De rode draad door de cursus presenteren is balans. Een balans tussen jouw verbale en non-verbale communicatie, een balans tussen ratio en emotie, een balans tussen inhoud en jouw publiek.

De meeste cursisten die wij sinds 2012 hebben ontvangen konden al redelijk tot goed presenteren voordat ze een cursus volgden. Het zijn vaak de details; kleine aanpassingen, die een groot verschil maken in het eindresultaat. Tony Robbins zegt dit altijd zo mooi: “Als je altijd doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.” De cursus presenteren helpt jou om op een nieuwe manier tegen presenteren aan te kijken, het helpt jou om je boodschap op een heldere manier over te brengen op jouw publiek. Je zult merken dat je steeds meer plezier krijgt in presenteren. Niet alleen tijdens ‘officiële’ presentaties, maar ook tijdens 1-1 gesprekken, vergaderingen en netwerkevents.

Voordat je bij ons een cursus presenteren gaat volgen, vraag een gratis advies gesprek aan. Tijdens dit gesprek denken wij graag mee, en horen wij graag waar jouw behoeften liggen. Op basis daarvan kunnen we gezamenlijk kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of kan ik je doorverwijzen naar iemand in mijn netwerk die jou kan helpen. Wat dat is waar het altijd om draait… om jou! Dat is altijd mijn uitgangspunt tijdens trainingen, workshops en lezingen; nl. jouw publiek centraal stellen.

Neem vandaag de eerste stap om een presentatietraining te volgen en vraag een gratis advies gesprek aan. Ik weet zeker dat je geen spijt zult krijgen!