Welkom bij de Taylor Trainingen! Heb jij altijd al willen leren presenteren, op een leuke, leerzame en laagdrempelige manier? Vraag dan vandaag een gratis adviesgesprek aan!

Leren presenteren

leren presenteren

Heb jij je altijd al afgevraagd waarom sommige mensen zo goed kunnen presenteren? Denk je dat ze een geboren talent hebben hiervoor? Het antwoord is simpel… NEE.

Inspirerende sprekers worden niet geboren (niemand kan praten als ze geboren worden), inspirerende sprekers hebben leren presenteren.

De beste sprekers van onze tijd, denk aan Martin Luther King, John F. Kennedy of Barack Obama, hebben leren presenteren door hier tijd en energie in te stoppen. Ze zijn gecoacht en getraind en hebben natuurlijk de nodige vlieguren gemaakt.

Dit kan jij ook! Jij kan een inspirerende spreker worden. Waarschijnlijk kan je al goed presenteren, maar wil je net dat beetje beter worden, wij kunnen jou helpen om beter te leren presenteren. Vaak zit dat in kleine aanpassingen die je kunt maken, met als gevolg… een groot verschil! Je zal merken dat je publiek oprecht geïnteresseerd is in je verhaal, dat je een publiek in beweging kan brengen en dat je echt connectie maakt met je publiek.

Dat magische gevoel van echt contact kan iedereen leren. Tijdens onze cursus leer je binnen 1,5 dagen alles wat nodig is om een goed verhaal te maken en te geven. Je leert wat een pitch is en hoe je deze maakt, daarna gaan we aan de slag met storytelling. Vervolgens verschuift de aandacht van ‘jouw verhaal’ naar jou en zoomen we in op jouw presentatievaardigheden. Je krijgt een figuurlijke rugzak mee zodat jij ‘bewapend’ bent om iedere keer ieder publiek te inspireren!

Wil je leren presenteren als een pro? Volg dan een 1 op 1 training bij ons!

Sinds 2012 heeft Andrew meer dan 1000 cursisten geholpen en geïnspireerd met zijn trainingen en workshops. Met passie en bevlogenheid deelt hij zijn kennis en geeft hij feedback op de presentatievaardigheden van zijn cursisten; met 1 doel voor ogen: “om van jou een inspirerende spreker te maken!” Ook voor een training presenteren kunt u altijd bij ons terecht.

Vraag nu een gratis advies gesprek aan, en zet de eerste stap om een inspirerende spreker te worden.