Ga jij presenteren op een congres? Wil je ingewikkelde materie op een leuke, frisse en vooral inspirerende manier overbrengen aan jouw publiek? Volg dan de workshop inspirerend congrespresenteren. Tijdens deze workshop leer je hoe je een informatieve én inspirerende congrespresentatie geeft!


Informeren én inspireren!


Congrespresenteren Presenteren op een congres, beurs of seminar kan erg lastig zijn. Het is een kunst om ingewikkelde materie op een leuke, frisse en vooral inspirerende manier over te brengen aan jouw publiek. Hoe vaak heb jij al in een zaal gezeten waarbij je afhaakte omdat de materie op een saaie of te complexe manier werd gepresenteerd? Of heb je je wel eens afgevraagd hoe je jouw presentatie op een betere manier kan overbrengen aan jouw publiek?

Tijdens de workshop inspirerend congrespresenteren leer je op een leuke en snelle manier wat nodig is om een inspirerende presentatie te maken én te geven. Je leert hoe je ingewikkelde informatie op een inspirerende manier overbrengt, hoe je de structuur van jouw presentatie kan opbouwen, en hoe je de aandacht van je publiek krijgt én vasthoudt. Hierbij maken we gebruik van het PIP model en storytelling technieken.

Deze workshop congrespresenteren is zeer geschikt voor sprekers die naar congressen, beurzen of seminars gaan om een presentatie of keynote te geven. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om een informatieve én inspirerende presentatie te maken én te geven, iedere keer en voor ieder publiek!

Nieuw in 2018: Deze workshop wordt alleen 1 op 1 gegeven en duurt 1 dag. Aan het eind van de dag heb je een verhaal waar je mee kan inspireren op ieder congres. Een week vóór je presentatie gaan wij nog een keer via Skype oefenen zodat jij helemaal klaar bent om een onvergetelijke indruk te maken! Succes gegarandeerd!

Deze workshop wordt in het Nederlands of in het Engels gegeven, afhankelijk van de voertaal van jouw presentatie.

Informatie

Groepsgrootte:

Individueel.

Kosten:
€ 999,- exclusief BTW

Meer informatie