Opvallen in het digitale tijdperk, jezelf onderscheiden van de concurrentie, én jezelf op een leuke manier presenteren. Dit is allemaal mogelijk met een videopitch!


Val op met een videopitch!


Door gebruik te maken van een videopitch kan je op een relevante, overtuigende en persoonlijke manier jouw doelgroep bereiken. Een website alleen is niet meer genoeg. De YouTube generatie komt eraan, dit zijn ‘videokijkers’ en niet ‘website-lezers.’ In een videopitch zien klanten jou direct in actie. Hierdoor krijgen zij direct een beeld van jou.

Dé perfecte pitch bestaat niet, maar een slechte pitch komt in 86% van alle gevallen voor. Wij helpen jou met het creëren van een pitch die aansluit bij jouw doelgroep! Hiervoor werkt Taylor Trainingen samen met Simonenko Filmografie. Simonenko Filmografie staat voor kwaliteit, eenvoud en creativiteit. Door deze expertise te combineren met de workshop inspirerende pitch presentatie van Taylor Trainingen heb je alles in huis om een inspirerende en memorabele videopitch te genereren.

Totaalproduct: workshop + videopitch

Eerst krijg je een persoonlijke workshop inspirerende pitch presentatie van Taylor Trainingen. Hier creëren wij gezamenlijk een inspirerende pitch van ongeveer 1 minuut. Daarna word je gefilmd. We doen dit altijd in een One Shot opname. Wij geloven in deze aanpak omdat het ‘echter’ is. Mensen willen zien met wie ze gaan samenwerken, en niet een ‘perfect’ geregisseerd pronkstukje van jou of jouw bedrijf.

Informatie

Groepsgrootte:
Individueel

Kosten:

Tijdelijke actie
Slechts €999,- inclusief gratis professionele profielfoto!

Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier
Voorbeeld videopitch

Laat je gegevens hier achter op het contactformlier!

Dan zet je de eerste stap om een inspirerende spreker te worden!