Tijdens onze inspirerende workshops ga je doelgericht aan de slag met Taylor Trainingen om aan specifieke competenties te werken. Deze inspirerende workshops zijn uitermate geschikt om in korte tijd grote stappen te maken!Vanaf 2015 bieden wij naast volledige cursussen ook workshops inspirerend presenteren aan. Deze workshops zijn ideaal voor ondernemers, bedrijven of individuen die in korte tijd hun compententies verder willen ontwikkelen. Tijdens de workshops gaan we doelgericht te werk zodat jij aan het eind iets concreets hebt waar je mee aan de slag kan.

De workshops worden altijd in een kleine setting aangeboden zodat je als deelnemer hier het maximale uit kunt halen. Staat jouw ideale workshop er niet tussen? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen wij kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Volg één van onze workshops!


workshop presenteren

Inspirerend pitchen

Doelgerericht werken we samen aan jouw inspirerende pitch. Succes gegarandeerd!

Bekijk & boek

workshop presenteren

Inspirerende videopitch maken

Training + video van jouw inspirerende pitch! Deze totaaloplossing is ideaal voor ondernemers.

Bekijk & boek

Congrespresenteren

Inspirerend congrespresenteren

Lastige en complexe materie op een eenvoudige manier leren presenteren op een congres of beurs.

Bekijk & boekTaylor Trainingen heeft mij in een middag tijd klaargestoomd om een inspirerende pitch te geven. De werkwijze tijdens deze privé workshop werkte fantastisch. Ik ben geneigd om een te lang en te gedetailleerd verhaal te houden. Andrew slaagde erin de kern eruit te halen en begeleidde mij in het creatieve proces. Dankzij de workshop werd mijn lang verhaal een korte, krachtige en inspirerende pitch. Op het congres kreeg ik vele lovende reacties!
Referentie workshop inspirerend pitchen – Talitha Verheij – Eigenaar, Het Muzieklokaal