De focus van deze cursus wordt in onderling overleg met jouw bedrijf bepaald. Gezamenlijk maken wij een programma voor jouw collega’s. Deze bedrijfstraining is uitermate geschikt om jouw collega’s effectief, overtuigend én inspirerend te leren presenteren.


Presenteren kan je leren!

leren presenterenEen werknemer is één van de belangrijkste assets van een bedrijf. Nu de economie weer aantrekt is het belangrijk om te investeren in je werknemers zodat zij dag in dag uit het verschil kunnen maken. Presenteren doe je dagelijks! Door te investeren in een cursus inspirerend leren presenteren voor bedrijven, zorg je ervoor dat jouw collega’s effectief, overtuigend én inspirerend leren presenteren. Door de praktische aanpak van Taylor Trainingen verdient deze investering zich vrijwel direct terug!

Taylor Trainingen creëert een speciale cursus inspirerend leren presenteren voor bedrijven op maat, afhankelijk van de presentatievaardigheden van jouw collega’s, om de beoogde doelen en wensen te realiseren. Iedere deelnemer doet waardevolle sprekersvaardigheden op die hij of zij dagelijks kan toepassen.

Na het volgen van deze cursus zijn de deelnemers in staat om mensen te overtuigen en tot actie te bewegen, doordat ze met impact leren spreken. Daarnaast is de training uiteraard ook leuk én uitdagend.

Informatie

Soort training:
Individueel of groepstraining

Kosten:
Vraag een offerte op maat aan


Wil je meer weten? Klik op “Meer informatie” om je gegevens in te vullen. Wij zullen vervolgens persoonlijk contact opnemen.

Meer informatie


 ‘Down to earth’, zou ik de benadering van Andrew willen noemen: Toegankelijk en praktisch. Andrew heeft het talent om de theorie achter het ‘inspirerend spreken’ concreet te maken voor zijn luisteraars. Hierdoor word je gemotiveerd om direct aan de slag te gaan. Volgens mij is dat nu juist waar het om draait bij inspireren.

 – Mr. L.C.J. Dekkers, Wille Donker Advocaten