De focus van deze groepscursus ligt op de spreektechnieken om op een inspirerende manier te spreken in het openbaar. Je leert in 1,5 dagen wat nodig is om iedere keer een inspirerend verhaal te creëren én te geven aan jouw publiek.


Groepscursus inspirerend spreken in het openbaar

Spreken in het openbaarOp een inspirerend manier spreken in het openbaar is meer dan alleen presenteren. Mensen die vaak voor een groep staan kennen het magische gevoel als je publiek opgaat in je verhaal. Zou het niet fantastisch zijn als je dit iedere keer kunt ervaren? Waarom lukt het de ene keer wel en de andere keer niet? En wat maakt het verschil tussen een gewone presentatie en een memorabele én inspirerende presentatie?

Stel je eens voor dat jij als spreker iedere keer weer jouw publiek raakt. Stel je eens voor dat jouw boodschap niet alleen overkomt, maar dat er direct wat mee gedaan wordt. Deze cursus inspirerend spreken in het openbaar helpt je hierbij.

De cursus spreken in het openbaar is geschikt voor iedereen die de technieken van presenteren en inspirerend spreken onder de knie wil krijgen. Deze technieken zijn het fundament van iedere presentatie. Inspirerende sprekers worden niet geboren… die worden getraind! Het is een kunst die geleerd kan worden door bevlogenheid, oefening en moed om vanuit je hart te spreken. Deze cursus spreken in het openbaar helpt jou om een inspirerende spreker te worden! Na afloop van de cursus horen we van deelnemers dat ze niet alleen veel van de trainers leren… maar ook van elkaar!

7 redenen om deze cursus inspirerend spreken in het openbaar te volgen!

Na deze groepscursus ben je in staat om…

  1. … op een inspirerende manier te spreken in het openbaar;
  2. … jouw doelen van jouw presentatie te realiseren;
  3. … de aandacht te krijgen én te houden van jouw publiek;
  4. … ontspannen voor een groep te staan;
  5. … jouw communicatiestromen op elkaar af te stemmen;
  6. … écht contact te maken met jouw publiek;
  7. … te inspireren!

Informatie

Groepsgrootte:
Maximaal 4 personen

Kosten:
€ 750,- p.p. voor 1,5 dag

Prijs is ex BTW, incl locatie kosten en lunch

Beschikbare data:

15/10/2018: beschikbaar (terugkomdag 29/10)

19/11/2018: beschikbaar (terugkomdag 03/12/2018)

De training wordt gegeven in het Inspiratie Pakhuis

Vul je gegevens in en ontvang meer informatie!

Meer informatie


Dus… Durf jij het aan om op een inspirerende manier te spreken in het openbaar? En wil jij de technieken en vaardigheden van inspirerend spreken in het openbaar ontwikkelen waar je de rest van je leven profijt van zult hebben? Vraag dan naar meer informatie! Dan heb je de eerste stap gezet om een inspirerende spreker te worden!