De focus van deze cursus spreken in het openbaar ligt op jou. Jij leert in een 1 op 1 sessie, wat nodig is om iedere keer een inspirerend verhaal te creëren én te geven aan jouw publiek. Succes gegarandeerd!


Individuele cursus spreken in het openbaar

cursus spreken in het openbaar Voor sommigen is spreken in het openbaar de gewoonste zaak van de wereld, voor anderen is dit iets om enorm zenuwachtig van te worden. Hoe comfortabel je ook bent met het presenteren voor een groep, soms merk je dat het resultaat van de presentatie nog niet is wat je verwacht had.

Hoeveel presentaties kan je je nog herinneren die echt indruk op je hebben gemaakt? Die je echt bijbleven? Waarschijnlijk zijn dit er niet veel. Maar, het is mogelijk! Het is mogelijk om beter in het openbaar te spreken, je zenuwen de baas te worden, én je publiek iedere keer te inspireren. Je bent geboren met alle gereedschappen om het te doen…. Namelijk jouw stem! Meer heb je niet nodig. Nou ja, dat is niet helemaal waar, er komt nog wel iets bij kijken… maar dat gaan we je leren tijdens deze cursus spreken in het openbaar. Onze visie is: Iedereen die heeft leren spreken is in staat om inspirerend te spreken!

De cursus spreken in het openbaar is geschikt voor iedereen die de technieken van presenteren en inspirerend spreken onder de knie wil krijgen. Deze technieken zijn het fundament van iedere presentatie. Zodra je deze onder de knie hebt zal je minder zenuwachtig zijn, minder angst hebben, en meer ontspannen voor een groep staan.

Het gaat hier niet om wat je met je handen doet, de ‘uuuhs of de ‘aaahs’, maar om je boodschap! Dit is de reden dat je presenteert. Je leert contact maken met het hart en het hoofd van jouw publiek, hen te enthousiasmeren en te inspireren! Deze individuele cursus wordt helemaal afgestemd op jouw behoefte en wensen.

Informatie

Groepsgrootte:
Individueel

Kosten:
1 dag: 1000,- €

1,5 dag 1350,- €

Alle prijzen zijn ex BTW, incl.  locatiekosten en lunch, koffie en thee.

De training wordt gegeven in het Inspiratie Pakhuis.

Vul je gegevens in en ontvang meer informatie!

Meer informatie

7 redenen om deze cursus spreken in het openbaar te volgen!

Na deze cursus ben je in staat om…

  1. … op een inspirerende manier te spreken in het openbaar;
  2. … jouw doelen van jouw presentatie te realiseren;
  3. … de aandacht te krijgen én te houden van jouw publiek;
  4. … ontspannen voor een groep te staan;
  5. … jouw communicatiestromen op elkaar af te stemmen;
  6. … écht contact te maken met jouw publiek;
  7. … te inspireren!
Dus… Durf jij het aan om op een inspirerende manier te spreken in het openbaar? En wil jij de technieken en vaardigheden van inspirerend spreken in het openbaar ontwikkelen waar je de rest van je leven profijt van zult hebben?
Neem dan vandaag de eerste stap en vraag meer informatie aan!


Ik had het gevoel tijdens presentaties dat ik mijn doelgroep niet altijd mee kreeg. Daarom had ik besloten een cursus te volgen bij Taylor Trainingen met als doel meer te inspireren tijdens presentaties. Dit is gelukt! Tijdens een event met 35 sprekers en honderden toehoorders kwam ik als nr 2 beste spreker van de dag naar voren. En ik merk gewoon dat ik nu meer energie tijdens mijn presentaties krijg!
– Francisco Perez van der Oord, Directeur ITQ