Taylor Trainingen biedt voor iedereen een cursus presenteren aan ongeacht je ervaring. Iedereen maakt zijn of haar eigen groei door tijdens deze cursussen.


Volg een cursus presenteren bij ons!

Wij bieden voor iedereen een cursus presenteren aan. Het maakt niet uit of je een beginnende of gevorderde spreker bent. Of je iemand bent die tegen presenteren opkijkt, of niets liever doet. Wil je een inspirerende spreker worden volg dan een cursus bij ons!

Wij bieden de cursus presenteren in drie vormen aan. Inspirerend spreken in het openbaar kan individueel óf in groepsverband gevolgd worden. Daarnaast biedt Taylor Trainingen een speciaal op maat gemaakte cursus presenteren aan voor jouw bedrijf!


Vragen over onze cursussen of een speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

Meer informatie


Inspirerend spreken in het openbaar

cursus presenterenTijdens deze 1 op 1 cursus leer je alles wat nodig is om een in een inspirerende spreker te worden!

Bekijk & boek

Groepscurus inspirerend spreken in het openbaar

cursus presenterenTijdens deze groepscursus leer je in een kleine setting wat nodig is om een memorabele en inspirerende presentatie te geven!

Bekijk & boek

Inspirerend presenteren voor bedrijven

cursus presenterenTijdens deze op maat gemaakte cursus presenteren leer je samen met collega’s wat nodig is om een inspirerende presentatie te geven!

Bekijk & boek
Taylor Trainingen heeft mij geholpen bij het voorbereiden van mijn presentatie als keynote speaker bij een internationaal congres in Boston, USA. De presentatie was een groot succes, en na afloop kreeg ik veel positieve reacties van het publiek. Ik vond het erg leuk om met Taylor Trainingen samen te werken aan het geven van een inspirerende presentatie met veel impact!
– Dr. Linda Koopmans, TNO