Taylor Trainingen biedt een aantal lezingen aan op het gebied van inspirerend presenteren. De lezingen zijn een leuke, leerzame en laagdrempelige manier om kennis te maken met inspirerend spreken in het openbaar!


Laat je inspireren door onze lezingen!

Laat je inspirerend door een spreker van Taylor Trainingen. Alle lezingen zijn zeer geschikt om een grote groep mensen op een leuke, leerzame en laagdrempelige manier kennis te laten maken met inspirerend spreken in het openbaar. Afhankelijk van de lezing duurt deze 30-60 minuten.

De lezingen zijn zowel educatief als entertaining. Tijdens de lezingen leert het publiek wat nodig is om op een inspirerende manier te presenteren, en wordt men geprikkeld om op een nieuwe manier tegen presenteren aan te kijken. Daarnaast is het mogelijk om de lezing te koppelen aan een bepaald doel of thema, passend bij het bedrijf of de dag!


Kies één van onze lezingen

Inspirerend spreken

doorTijdens deze lezing leer je de essentiële elementen van de wondere wereld van inspirerend spreken!

Tijd: 30 minuten
Prijs: 400€

Meer informatie

Bewust van je onbewuste

mirrorTijdens deze lezing leer je hoe je bewust jouw onbewuste, non-verbale communicatie kan inzetten om jouw boodschap te versterken en hierdoor jouw doelen te bereiken!

Tijd: 60 minuten
Prijs: 600€

Meer informatie

Inspireer met jouw pitch

lezingenTijdens deze lezing leer hoe je een inspirerende pitch maakt, én hoe je een publiek op een korte en krachtige manier overtuigt!

Tijd: 90 minuten
Prijs: 750€

Meer informatie
Het is Andrew gelukt om een zaal van 60 jongeren waar de energie laag was na alle voorgaande activiteiten, weer rechtop te zetten in hun stoel. Hun aan het lachen te krijgen, ze te activeren om spontaan te reageren en ze stonden in de rij om voor de groep een oefening te doen. Ze gingen allemaal met een lach de zaal uit, waarbij ze tegen elkaar zeiden: ‘wauw dit was echt gaaf!’ En het mooie is: dat ze ook nog terug gaven dat ze de theorie die ze in één uur hadden gehad, toe hebben kunnen passen in hun peervoorlichting over techniek!
Referentie lezing ‘bewust van je onbewuste’: Imke van de Graaf, Projectleider, CNV Jongeren